Tegnestuen

 

sørensen's tegnestue aps blev stiftet 2006, som erstatning for det 10 år gamle privatejede arkitektfirma sørensens tegnestue.

 

sørensen's tegnestue aps har løst og løser opgaver af forskellig karakter og størrelse, især inden for ombygning og renovering af almennyttigt byggeri, erhvervsejendomme samt institutions-byggeri (herunder flere skoler samt børneinstitutioner). Vi lægger især vægt på æstetik og høj kvalitet i håndværk og med materialer som ældes i samhørighed med omgivelserne og kræver minimal vedligeholdelse.

 

Rådgivningen omfatter alle byggeriets faser, fra at være med til programmeringen sammen med bygherre og bruger gennem skitser og analyser til projektering, tidsplaner og økonomi og endelig selve byggefasen med tilsyn, økonomistyring aflevering af byggeriet.

 

sørensen's tegnestue aps tager sig også af bygherrerådgivning, herunder analyse vedrørende projektudvikling.

 

sørensen's tegnestue aps, indehaves af arkitekt maa Morten Sørensen, som har afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademis arkitektskole i 1984.

 

Arkitekt Morten Sørensen har tidligere arbejdet for bl.a.  Holger Tangaa Hansens tegnestue, Bornebusch tegnestue A/S, Kieler Architects i Gibraltar, Arkitektgruppen 83 IS, Schmidt, Hammer & Lassen A/S samt C.F.Møllers tegnestue A/S.

 

sørensen's tegnestue aps er repræsenteret i Furesø erhvervsforening.

PRIMAHUSE I STOREGADE 46A I TISTRUP I TLF. 2840 9713

PRIMAHUSE IVS CVR. 39050838

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon